Infiniti Medical A/S
Korskildelund 6
2670 Greve
Telefon: 70 23 41 41
Telefax: 70 23 41 42
E-mail: info@infinitimedical.dk

Flicka_10x10_150.jpg

Om os

Et trygt og sikkert valg

Infiniti Medical repræsenterer leverandører, der er kendte for at leverer produkter af højeste kvalitet. Vi tilbyder et omfattende sortiment fra mange forskellige producenter.

Medarbejderne hos  Infiniti Medical har stor erfaring indenfor hospitalsverdenen, og vi ved, hvor vigtigt arbejdsmiljøet er, samt hvilke krav sygehuspersonalet stiller til produkterne.

Vi leverer udstyr til det danske, norske og svenske sundhedsvæsen. Vi henvender os også til privatpersoner og til virksomheder med produkter, der øger sikkerheden i hjemmet, på arbejdspladsen og i offentlige miljøer og lokaler.

Infiniti Medical har udvalgt produkterne med omhu, hvilket betyder, at du som kunde altid kan være sikker på, at du investerer i kvalitet. Vi har mange års erfaring indenfor alle produkterne, hvilket gør, at vi altid kan hjælpe og rådgive dig som kunde.

Vi stiller høje krav til vore leverandører, men du kan selvfølgelig også stille høje krav til os. Vi leverer hurtigt og vi har stort kendskab til alle produkterne, hvilket gør, at vi altid vil kunne servicere og rådgive dig.

Vi værdsætter vore kunder og sætter pris på at have nære relationer til dig som kunde.

 

Et trygt och sikkert valg - Infiniti Medical