Meny

Forretningsidè

Infiniti Medical skal være en selvskreven medspiller indenfor danske, norske og svenske sygehuse. Vores ekspertise og kompetance gør os til et trygt og sikkert valg, når det gælder leverandør.

Dybdegående kliniska færdigheder

Vi som arbejder på Infiniti Medical har omfattende kliniske erhvervserfaring fra sundhedssystemet. På denne måde ved vi hvordan kundens arbejde miljø ser ud og hvilke krav og betingelser. Dette, giver sammen med vores mange års erfaring som leverandør af udstyr til svenske og udenlandske lægebehandling, dig, kunden, kan føle sig trygge med Infiniti Medical.

Vores viden om din virkelighed skaber de bedste betingelser for at opfylde dine behov.Desuden som et lille firma, vi er i stand til fleksibelt og nemt styre vores tilbud efter dine ønsker.Vi ser på potentialet og stræber efter at hver enkelt kunde bliver tilfreds.

Med vores viden bliver investering endnu sikrere

Vores viden om udstyret og dens anvendelse er naturligvis afgørende for at være en informeret partner for vores kunder.På samme tid er det en vigtig del af vores forretning at viderebringe denne viden til dem, der vil bruge udstyr

Vi gøre oplysninger om vores produkter, der er let tilgængelige og er altid klar til at besvare spørgsmål.

 

Produktkvalitet omfatter også god service og support

Vi stiller store krav til vores leverandører, men du kan også angive høje standarder for os selv.Vi er forpligtet til at give hurtig levering af udstyr og tilbehør.Med vores indgående kendskab til de teknologisk avancerede produkter, kan vi også give dig nem og effektiv support

Service på de produkter, vi gennemfører både af os på virksomheden og på stedet i sundhedssektoren-miljø.Vores personale på de tekniske tjenester har omfattende erfaring med de produkter vi sælger, både som brugeren og leverandøren.

Med personlige kunderelationer

Hvad adskiller os fra andre distributører af medicinsk-teknisk udstyr er vores fleksibilitet.Infiniti Medical er blot en mindre og hurtigere selskab let tilpasser sig dine behov.Vi har en tæt kundekontakt og oprette et personligt forhold med dig som kunde.Dette er en del af sikkerhed, at vores tilbud er baseret på.

Infiniti Medical är certifierat enligt standarden ISO 9001:2015 samt miljöcertifierade enligt standarden ISO 14001:2015. Vi arbetar för att vara en trygg och säker leverantör för dig som kund, både vad gäller produktkvalitet och klinisk kompetens. – GÄLLER DET HÄR I DK?

Miljöpolicy

Infiniti Medical AB strävar efter att sälja och marknadsföra medicintekniska produkter med minsta möjliga miljöpåverkan. Detta gör vi genom att:

 Där så är möjligt, välja miljöanpassade och återvinningsbara produkter.

Minimera utsläppen från våra fordon.

Där så är möjligt, använda miljöanpassade och optimerade transporter.

Omhänderta och minimera avfall i syfte att skydda miljön och förebygga föroreningar.

Öka vår kunskap och vårt engagemang i miljöfrågor som berör vår verksamhet.

Identifiera, tolka och uppfylla de miljölagar och andra miljökrav som berör vår verksamhet.

Vårt miljöarbete ska ständigt förbättras med hjälp av kontinuerligt reviderade miljömål och handlingsprogram. Denna miljöpolicy skall omprövas varje gång en ny miljöutredning görs. Infiniti är som leverantör även ansluten till REPA och El-kretsen (klicka på bilderna för att öppna dokumenten).

Infiniti logo White

Besøg/leveringsadresse: Korskildelund 6, 2670 Greve
Postadresse: Korskildelund 6, DK-2670 Greve
CVR nummer: 33055307
Telefon 70 23 41 41
Fax 70 23 41 42
Email adresse: info@infinitimedical.dk
Integritetspolicy